DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Vehbi Koç İlkokulu

Kas

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü ile Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM(Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi) Büro Amirliği görevlilerince madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında 03-10.11.2022 tarihleri arasında İlimiz Kayapınar Vehbi Koç İlkokulu'nda eğitim gören öğrenci velileri ve öğretmenlerimize yönelik 5 farklı günde 29 oturumda "En İyi Narkotik Polisi ANNE" eğitimi semineri düzenlendi.

Kas

Cumhuriyete gözümüz gibi bakmak, onu dünyanın en parlak yıldızı yapmak vazifemizdir. Bu milli ve medeni bir görevdir, hepimizindir. 98 Yıl önce bugün Cumhuriyeti ilan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, gazi meclisimizi, ecdadımızı bir kez daha şükranla yad ediyoruz. Yaşasın Millet. Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 24.10.2022 Pazartesi günü saat 12:00'de okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır. Aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplantı yapılacaktır.

Tüm okul öğrenci velileri ve öğretmenlerimizin katılımını önemle rica ederim.

OSMAN AYDIN