DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Vehbi Koç İlkokulu

Vehbi Koç İlkokulu

Adres
Mezopotamya Mahallesi, Ahmedi Hani Caddesi, Blok No 28, İç Kapı No 1, Kayapınar Vehbi Koç İlkokulu, Kayapınar / Diyarbakır
Vizyon
Her veli okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Gençler yetenekleri doğrultusunda, yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi, en iyi olmak için çalışacaktır. Kayapınar Vehbi Koç İlkokulunda olmak bir ayrıcalık olsun. Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin.
Misyon
Biz güler yüzlü, yetenekli, enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Sosyal etkinliklerde bulunmak eğitimimizin önemli bir parçasıdır. Öğretmenlerimiz öncelikle tutum ve davranışlarıyla öğrencilere yön verirler. Öğrencini anne ve baba ile arasında bir iletişim köprüsüyüz. Her öğrenci kendine özgü özeliklere sahiptir. Biriciktir. Bu nedenle bireysel özelliklerine göre öğretilebilir ve eğitilebilirler.
Başarılar
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul içi, Beden Eğitimi Gençlik ve Spor Şubesince düzenlenen spor yarışmalarında okulumuz; Yıldız Futbol Takımı İl Birincisi Minik Erkek Basketbol Takımı Grup Birincisi Yıldız Kız Voleybol Takımı İl Üçüncüsü Minik Erkek Voleybol Takımı İl Üçüncüsü olmuştur Futbolda Bölge Şampiyonluğu
Öğretim Şekli :Kayapınar Vehbi Koç İlkokulu (İkili Öğretim)
Saatler